21 juni 2007

Glæden varer li' til påske

Det tog sin tid, men jeg syntes den er blevet rigtig sød. Jeg har strikket en trøje af det garn jeg fik i operation påskeglad.

Operation påskeglad er en fantastisk ide, og den virker. Jeg glædede mig helt vildt til at det skulle blive påske og jeg skulle se hvad påskehare mon havde fundet på til mig... Og da pakken kom, kunne jeg glæde mig over at pakke op for et ophæng med en sød lille påskehare, og ikke mindre end 4 bundter garn 'der ligner påske', som påskeharen skrev. Og det gør det, så trøjen er strikket så den skulle passe yngste til næste påske.


Opskrift: Jeg har ændret lidt på en gammel baby-trøje opskrift (Alt om Håndarbejde nr. 64 fra 1977), for at få det til at blive en størrelse 2 år.
Garn: Boucle fra HjerteGarn (46 % uld 46 % acryl 8% polyester, colour 1120) og Muscat fra Garnstudio (100% mersiseret egyptisk bomuld, colour 34)
Pinde: En 4mm addi bambus rundpind til kanterne i muscat, og en 5mm addi bambus rundpind til boucle garnet
Resultatet: Den endte med at få lidt for lange ærmer, men da den er strikket fra ærme til ærme lever jeg med det. Den må få opslag på ærmerene i starten og da den nok skal strække sig i brug kan den ende som en stumpebluse der kan passe til kjoler i empiresnit.

Til næste år vil jeg helt bestemt være med i legen igen.

1 kommentar:

Morgana sagde ...

Fantastic. I love your knitted sweater. This is so fabulous. Thank you so much for sharing. I really, really appreciate it.