07 januar 2008

Farveforvirring

Jeg er ikke begyndt på det stribede halstørklæde endnu, selv om det lokker, for min 2 mm rundpind er i brug til dominospenceren. Og jeg vil ikke købe en ny. Det vil bare gøre det muligt at have flere ufærdige projekter liggende.

Så jeg skal lige strikke spenceren færdig først.

Plan A: Den skulle strikkes af to af mine selvmønstende garner, mørk foroven og lysere forneden, og så med en mørkeblå kant for at skabe lidt ro.

Efter at have strikke det ene nøgle (næsten) op bliver jeg i tvivl om de to garner kan bruges sammen... Men jeg har en plan B: Kantfarven kunne måske bruges til den nederste del. Men, det er svært at finde en mørkeblå i en 'rigtig' farve, og den jeg har købt er kun halvgod, og kan kun bruges til smalle kanter. Jeg har prøvet at strikke et felt (og var hurtig til at trævlede igen, kameraet kunne ikke følge med). Det så mærkeligt ud ved siden af. Farvel til plan B

Så hvad gør jeg nu med den lyse, for den ser da sjovt udvandet ud ved siden af det mørke garn? Kan det her overhovedet komme til at fungere med det garn jeg har? Eller skal jeg tage hul på plan C og prøve at finde en matchende lyserød til den nederste del?

Egentlig vil jeg bare gerne være færdig med den, så jeg kan komme igang med halstørklædet. Og på den anden side skal den også gerne blive pæn.

Posted by Picasa

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hej
Du har ret! Det ser lidt udvandet ud. Og det er da helt sikkert bedst, at spenceren bliver pæn, fremfor at den "bare" bliver færdig. Måske er ideen md den lyserøde ikke så tosset!
God vind.
Fra VH

Lone sagde ...

Det er blevet en sød model!
Jeg kender godt problemet med for lidt garn og besvær med at finde et supplement... jeg ville prøve at finde noget ensfarvet (eller gerne let meleret) i enten den mellemblå, der er i lidt større flader i stropperne, eller måske den pink/røde, der er i nogle af firkanterne, og strikke færdig med det. Jeg glæder mig til at se, hvad du når frem til!

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak Lone.

Jeg havde vist håbet på at blive modsagt med hensyn til farverne.
Nu må jeg fintænke lidt inden jeg bestemmer mig for hvordan fortsættelsen bliver.