16 februar 2008

Hvor får jeg skrevet meget!

... ja ikke her, og heller ikke nok, men på min afhandling der nu er oppe på 67 sider og stadig kun er halvfærdig. Den dårlige samvittighed lurer, og når jeg sætter mig til computeren, afholder jeg mig fra at skrive her... Jeg kommer heller ikke rundt og kigger til andre, i hvert fald ikke så meget som jeg gerne vil.

Men imens jeg har kigget den anden vej, er jeg blevet beæret med en award af først Siffe og Karina, og senere Gitte og Britt. Mange, mange tak.

Lige nu syntes jeg bare ikke jeg lever op til at kunne 'make' nogens dag. Jeg håber det ændrer sig på den anden side af den 67-sides sag jeg burde arbejde på lige nu.

Det er længe siden at den her award gik sin gang gennem det udsnit af weblogs hvor jeg kommer. Som jeg husker det nåede den ud til rigtig mange. Jeg har ingen planer om at starte endnu en bølge af denne award, og derfor vil jeg i første omgang give awarden videre in absentia til to der har skrevet vidundeligt og inspirerende på hver deres måde; Posidriv og Mariie, og som begge har besluttet at bruge livet på andet end at skrive en weblog. Da de henholdsvist har slettet deres indlæg og hele webloggen kan man end ikke længere lade sig inspirere af det de skrev.

Det giver en lidt tom og livløs stemning der passer rigtig godt lige nu, hvor meget er sat på standby. Men der er det ikke til at holde ud at blive, så jeg vil fortsætte med at give awarden videre til: Anne og Losarinas mor, der kæmper sig gennem livets udfordringer med oprejst pande og inspirere mig til selv at klø på med mit. Joy hvor jeg finder redskaber der hjælper mig videre, og Caroline og Cheryl, hvor jeg ser glimt af liv, levet så det inspirerer mig til at sætte mål i mit eget.

5 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Velkommen tilbage! Dejligt at hre fra dig! Og held og lykke med skriveriet. Er det ikke ofte sådan , at det er svært i begyndelsen, så går der hul på bylden og det bare glider?
Jeg har jo også engang været studerende :-)
1000 tak for awarden, tak for de smukke ord.

Linda sagde ...

67 sider er sandelig ikke at kimse ad, med mindre de er skrevet med 3 linieafstande ;o) Lige pludselig er du færdig!
kh Linda

caroline : my pocket sagde ...

Hej Charlotte! Thank you so much for your award today - it made me so happy to hear from you. I was delighted by the name of your blog too - I love Elsa Beskow! They're so sweet, the aunties :) I'll have to read it again soon, haven't for ages. Wishing you all the best and thanks again! xoxo

Laila sagde ...

Hej Charlotte

Jeg håber at du fär arbejdet rigtigt meget pä din afhandling, og hvilet dig een i mellem.
Blot lige en kommentar, for at sige, at jeg glæder mig til at du vender op til overfladen igen.

Knuser

Laila

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak for jeres søde hilsner, Losarinas mor (Miri?) Linda og Laila.
Jeg knokler, og forsømmer alt andet omkring mig.

Jeg burde aflevere idag - som så mange andre dage før den, men er kun blevet færdig med at skrive afsnit frem til 3.1. (halvvejs gennem indholdsfortegnelsen). Det varer stadig lidt før jeg er igennem, - men der er mindre tilbage end der har været, og til den tid tager jeg revance her!