02 juli 2008

Sagen

Fordi Line har spurgt, og fordi jeg ikke ved hvordan jeg ellers skal fortsætte med at skrive her, om hvad der rør sig i mit liv, må jeg hellere fortælle...
Spørgsmålet jeg fik stillet var; Hvordan vi (yngstes far og jeg) kunne komme videre med vores liv. Og, det jeg fik taget mig sammen til at fortælle ham var; at jeg har givet op, at jeg ikke tror vi får det bedre sammen ved at fortsætte som hidtil, og at jeg overvejede om det kunne blive bedre hvis vi ikke længere boede sammen.
Den overvejelse var pludselig ikke noget jeg behøvede gå og tumle med mere, for nu halvanden uge senere er huset solgt, og vi ruster os hver især til at gå på statsforvaltningen for at finde ud af hvor yngste skal bo fremover. Jeg håber de kan nå at hjælpe os med at få lavet i det mindste en midlertidig aftale inden vi hver især skal flytte. For så uenige som vi er, tror jeg vi når igennem både en retsag og en ankesag før vi har en endelig afgørelse. Desværre er timingen ikke helt fantastisk, for i en ferieperiode kan man sikkert regne med længere sagsbehandlingstider end de normale 5 uger, og muligvis skal huset overdrages allerede om en måned.
Sådan er frustration og diffuse bekymringer blevet afløst af en meget håndgribelig frygt, og mulighed for handling.
Jeg sætter pris på alle krydsede fingre og gode ønsker om at der må komme et ønskværdigt resultat ud af den kaos der hersker lige nu.

12 kommentarer:

Githa sagde ...

Øv for en situation i sidder i - ikke mindst jeres øjesten.
Håber i finder løsningen, der er bedst for jeres fælles barn.
Ventetider er svære at acceptere, når man står med så diffuse problemer.

Ønsker dig alt det bedste og fingrene er krydset for guldklumpen.

Fríða sagde ...

puha, den var svær! önsker dig og dit barn al mulig held og lykke igennem den svære tid og at I forældre når frem til den lösning der er bedst for barnet.
kh.fra Island
Frida

Gitte/ditogdut sagde ...

Pyhh.. Det var svært at læse dit indlæg uden tårer i øjnene! Har selv været det hele igennem. Og det der gør mig mest ondt, er at det uanset hvad, går ud over barnet/børnene.
Håber I finder en fornuftig løsning og få det bedste ud af det.
Hold ud, der er lys forude!
Cyberkram Gitte(som gerne gir en kop kaffe og en sludder,- bor vist ikke så langt fra dig)

enaj sagde ...

Jeg krydser alt hvad der krydses kan.
Held og lykke til dig i tiden fremover.

Elisabeth sagde ...

puha en svær situation! krydser fingre for at alt løser sig!
*kram*

Mette G. sagde ...

Der krydses alt, hvad krydses kan.

Karen-Ditte sagde ...

jeg ønsker dig en varm og dejlig sommer, selvom det er en svær tid når en familie skal splittes. Giv tid til at blive to nye familier istedet for én.

Losarinas mor sagde ...

Det gør mig ondt. Selv om det er en fælles beslutning, er det ikke rart at blive skilt. Jeg har / er selv i det- så du har mine varme tanker.

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak for ønsker og krydsede fingre tnker og tilbud om kaffe, jeg er oervdt og ganske rørt.
Og selv om det ikke er nogen rar situation, og jeg ikke ønsker den oplevelse for nogen, er det alligevel på en måde rart at høre at der er andre der har prøvet det samme.

Line sagde ...

Puha, sikke en omgang... Vil kigge med og følge med, åh kan ikke forestille mig at gå fra mit barns far, det må være så hårdt. Men lyder nødvendigt for jer!

Mange kram fra mig til dig...

Siffe sagde ...

Jeg ved slet ikke hvilke ord der dækker - det er en svær proces du/I er i lige nu .... jeg håber det bedste for jer alle .... hvad det så end er. Det er godt det er fremme i luften så der kan tales om det.
Kram til dig!
KH Siffe

tanterne, Charlotte sagde ...

Line, det føles heller ikke særlig smart at gå fra sit barns far. Sådan een skal vælges med omhu - der fejlede jeg.

Siffe du har ret i at det er godt det er ude, faktisk snakker han og jeg bedre med hinanden nu, end vi gjorde for en måned siden. Det må være derfor.