27 oktober 2008

Nye tider

En travl tid på arbejdet, en yngste der lige nu mest er hjemme i hverdagene og en ældste hvis far har været bortrejst i ugevis, giver alt for lidt tid hvor jeg kan drive den af ved computeren.
Jeg sætter min lid til en nyligt bestilt bærbar arbejds-computer. For, hvis jeg skaffer mig en internetforbindelse til hjemmet så skal det kunne give mere tid til det her.
Jeg glæder mig til den kommer...

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Tak for at give en lyd .-) Håber at I alle trives, trods mangel på tid.

Tanterne, Charlotte sagde ...

Tak Miri. Jo vi trives, yngste dog kun nogenlunde, hun er præget af at det i de her uger er far der har de fleste lange weekend dage.
Så jeg forsøger at presse en fridag ind til hende og håber på at det er nok for hende nu, om 3 uger er det igen mig der har de fleste weekend dage. - Men om 6 uger er det sikkert galt igen.

Losarinas mor sagde ...

Sikken noget møg.. Må indrømme, at jeg er glad for , at jeg først blev skilt da mine børn var voksne og halvvoksne. Jeg tror simpelthen ikke der findes enkle, lykkelige skilsmisser..De går altid ud over børnene.

Tanterne, Charlotte sagde ...

Du har ret Miri. Jeg 'trøster' mig en smule med at det også var gået ud over hende hvis vi var fortsat sammen. Og at der nu i det mindste er 2 der har det godt.