26 april 2009

Fødselsdagen

Så er dagen vel overstået, og jeg er blevet et år ældre. Jeg syntes nu hverken det tynger eller kan ses. Sikkert på grund af ca. 20 års erfaring i at tænke på mig selv som en voksen, og et grundfæstet selvbillede der stadig automatisk udfylder enhver fejl eller mangel der ellers ville afsløre sig i spejlet. For, faktisk er jeg begyndt at tænke om en del jævnaldrene, at det er påfaldende så mange rynker de har fået..(?) Selvbedrag kan være ganske behageligt.

Jeg startede dagen med et møde i retten, om hvor yngstes bopæl skulle være. Det viste sig at gå over al forventning, så det jeg havde frygtet kunne blive en ærgelig start på dagen gik hen og blev, om ikke en festlig, så i hvert fald en fuldført opgave jeg med tilfredshed kunne lægge bag mig - for nu.

Efter skoletid blev jeg forment adgang til køkken og stue af ældste. Imens hentede jeg yngste. Hun blev modtaget i døren og antageligt instrueret i hvad der nu skulle ske. Kort tid efter blev jeg kaldt ind til en regn af balloner, gaver fra begge og en fint dekoreret lagkage.


Billedet blev først taget efter at vi havde taget de første stykker - med respekt for at gæster der kom lidt senere også skulle kunne beundre kreationen - i særdeleshed navnet, skrevet af en dreng, der ellers ikke frivilligt staver eller skriver.

6 kommentarer:

Tine sagde ...

Stort tillykke med fødselsdagen også selv om hilsen kommer nogle dage for sent. :-)

Jeg håber, du havde en rigtigt dejlig dag og at du fik nogle spændende gaver. :0)

britt sagde ...

Stort tillykke - sikke en dejlig måde at blive fejret på.
:-) Britt

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak Tine, jeg havde faktisk en både indholdsrig of rigtig dejlig dag. Ligefrem spændende gaver var der ikke så mange af. Familien havde holdt sig til det sikre, direkte fra ønskesedlen, borset fra en æske chokolade... Men en veninde overraskede mig med en rigtig lækker creme.

Tak Britt, ja, selv om jeg ved, at mine forældre havde snakket med ham om, hvad han kunne gøre, så er jeg var meget imponeret over det han fik fra hånden, og rørt over hvordan han fik inddraget sin søster i fejringen.

Losarinas mor sagde ...

Et forsinket tillykke !
Hvilken smuk kage :-)

Bettina sagde ...

Sikke dog et skønt initiativ! Forsinket, stort tillykke med fødselsdagen, Charlotte!

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak Miri. Ja kagen blev flot ikke. Den er faktisk lagt sammen omkring en hindbær/ananas smoothie, der også er brugt til røre den glasur af der er brugt på toppen.

Tak Bettina, det er bare så skønt at se at ens børn gider anstrenge sig for at glæde én.