07 august 2009

Biodynamik

Jeg husker lige hvorfor jeg fortabte mig i at se på astrologi: Jeg havde læst hos Losarinas mor at hun lavede brændenældevand, en klassisk biodynamisk havesyssel. Det mindede mig om at jeg engang havde en kolonihave, hvor jeg forsøgte at afprøve mit, dengang helt nye bekendtskab med biodynamik i. Jeg fik tilmed en pris fra kolonihaveforeningen det første år for veldyrket have. - Og haven da så også rigtig godt ud. Jeg tror en del af forklaringen skal findes i at jorden havde nemlig ligget lidt stille i et årstid - mindst, inden jeg overtog den. Og derfor på ingen måde var udpint. For helt så flot en resultat lykkedes det mig ikke senere at få ud af haven.

Den slags sysler har ligget på hylden i de seneste 4-5 år. Men nu har jeg en have igen, og selv om det i sådan en parcelhushave er langt mindre oplagt at forsøge sig med biodynamisk dyrkning, kan nogle af ideerne måske godt gøre gavn. Så, i et forsøg på at genopfriske min viden, der dengang primært kom fra en bog - om månens påvirkning af alt liv på jorden, med en titel jeg desværre ikke kan huske - forsøgte jeg at finde bogen både her på nettet og på biblioteket. Det lykkedes ikke, men jeg fik mig undervejs forvildet over i astrologien.


I dag fik jeg så en mail fra Astrology.com. Her blev jeg tilbudt hjælp til visualisering; at opnå det man ønsker, var at forestille sig at man har opnået det. Meget enkelt, men ikke helt let. Derfor findes der 6 videoer, som man kan bruge til hjælp. - Jeg forstår ikke hvordan det fungerer, hvis altså det gør, men det er jo ikke det samme som at det ikke KAN fungere. Og hvis det IKKE fungerer, så er det i hvert fald en behagelig måde at spilde sin tid.

2 kommentarer:

Mor sagde ...

Har du set det her?
Måske kan det lede dig lidt længere på vej mod at finde bogen.

Mor sagde ...

Jeg prøver igen. Glemte at sætte adressen ind. Ja, ja....

http://www.mandala.dk/view-post-comments.php4?blogID=197&postID=774

Nu står den her.