13 august 2010

Endelig

- fri fra arbejde. Det har taget noget tid, sådan rigtigt at indse det, men nu er det, efter 2 uger, endelig slået igennem: - Skuldrene er flyttet ned hvor de opringeligt kommer fra - Den konstante dårlige samvittighed over at være bagud med noget er forsvundet - Jeg kan slappe af!

Det var vel i grunden dér det er meningen man skal nå til, ved at holde sommerferie... Allerhelst til også at glæde sig til at komme igang igen.
Og, med tiden kommer jeg vel også dertil, selv om det lader vente på sig.

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

Kære Tante. Uh jeg kan huske det fra da jeg selv jobbede. Det der bekymrer mig lidt, er at du første efter to uger og kun een uge inden jobstart, når dertil... Jeg ønsker dig en rigtig dejlig sidste uge, og HUSK nu at passe på dig selv, forkæl dig lidt med afslapning og ro, hvis du kan :)

Mange knus og god weekend
Henriette

tanterne sagde ...

Mange tak for din bekymring, Henriette. Men, jeg har antagelig mere end en uge at gøre godt med. Der skal en ny ansættelse til før min arbejdsfrihed slutter.
Hvis det 'bare' var en almindelig sommerferie, så jeg kun havde lagt tingene fra mig i nogle uger, er jeg ikke sikker på at det rigtig havde virket, for så ville ingen opgaver blive løst imens.

hanne sagde ...

jeg tænkte også straks på at så var tre uger ikke nok!! Heldigvis har du mere tid, og hvis du er mere heldig et nyt job. Lykke til med både afslapning og job :)

tanterne sagde ...

Mange tak Hanne.