06 september 2010

Der er forskel på planter

Jeg kender et 'kendispar' - hvis det altså er det man bliver af utallige gange at have været i fjernsynet og i ugeblade med kreative jobs og et anderledes familieliv.
De fik hjælp til at få et par tvillinger på samme tid som jeg fik yngste. - Jeg har altid opfattet de to børn som et par planteskole planter, ikke mindst da de blev efterfulgt af et lille selvsået ukrudt.

Jeg håber at hverken forældre eller børn bliver stødt over sammenligningen, for jeg kan ikke lade være med at omtale børnene sådan. Særligt fordi det lille ukrudt har vundet mit hjerte. En skøn lille pige der gladeligt fandt sig tilrette i de arme der var tilgængelige, på et tidspunkt hvor jeg var knust over ikke at have min yngste hos mig altid.

4 kommentarer:

Henriette sagde ...

:-) Sikke en skøn lille fortælling. Den er jo slet ikke ondsindet og planteskole planter er bestemt lige så smukke som det ukrudt der vokser i grøftekanten.

Knus :)

Henriette sagde ...

PS: Hvordan gik det med jobbet der var i udsigt??

Siffe sagde ...

Det er da en dejlig sammenligning ;-)

...og jegkender det med at *låne* børn til trøst når ens egne er på weekend...

Håber du har heldmed jobsøgningen ;-)

KH Siffe

tanterne sagde ...

Tak, Henriette og Siffe. Sammenligningen er kun gal hvis man klart fortrækker den ene slags planter frem for den anden. Men dér har jeg ingen preferencer, og det håber og tror jeg heller ikke forældrene har.

Henriette: Jobbet finder jeg ud af mere om, til en samtale om en uges tid. Jeg ser frem til den med noget blandede følelser.

Siffe, rart at høre at det ikke bare er mig der har fået de der sært tomme arme, når nu ...