20 maj 2011

Jeg har det godt med deadlines

Det skrev jeg tidligere i mine ansøgninger.
Fordi jeg udfra en opgaves deadline regner ud hvornår jeg skal begynde, og så bliver den også færdig uanset hvor presset jeg bliver undervejs, hvor mange kompromisser der derfor skal accepteres og hvor meget andet, for eksempel søvn, der må tilsidesættes undervejs.

Jeg havde besluttet at det ville jeg ændre på, og så har jeg alligevel gjort det igen:
---

Forleden skulle jeg til en fest, og havde startet forberedelserne i rigtig god tid. Alligevel sætter jeg mig først til at reparere den kjole jeg skal have på, kun 4 timer før festen.


Jeg havde en drøm om at sy stroppen, som kjolestoffet var skredet ud af, med den nyindkøbte sytråd, der matcher stroppens farve perfekt, og at gøre kjole en anelse kortere, ved at sy perler på og samtidig rynke stoffet sammen langs den nederste kant.

Jeg gør flere forsøg både på at finde sytråden, der er blevet væk, og at finde en måde at sy den rynkede perlebesatte kant. - Men, jeg må kapitulere undervejs, og slår mig til tåls med en almindelig oplægning pyntet med perler og en sammensygning med sytråd der matcher kjolestoffet, med påsyede perler som kamuflering.


Den blev færdig - og efter et hurtigt bad, en endnu hurtigere pyntning og en køretur med en lidt for tung speederfod nåede jeg hen til festen, hvor værterne heldigvis stadig var travlt optaget af at tage imod gæster. Festsalen var nu så fyldt at kun kan tro jeg var den sidste de bød velkommen.

---
Hvor jeg dog længes efter at kunne gøre noget færdigt i god tid. - Bare til en afveksling.

Ingen kommentarer: