10 september 2011

Så er den her!

Ok, jeg har haft den i et stykke tid - min nye sofa.

Den krog af stuen, der længe har været møbleret kun med et par club-stole som eneste komfortable siddepladser, er blevet udvidet til en ægte sofakrog.

Lidt af tiden har sofaen nu stået uden ben på. Det overraskede mig at sofaen var alt for høj da jeg fik den. Lige indtil det gik op for mig at den var prøvet med sko på - endda et par med en 5 cm høj hæl. Så benene har været i byen for at blive et par cm kortere og nu er sofaen ligeså god som den var i butikken.

Der var de iøvrigt så snedige at tilbyde mig et besøg af deres indretter, så det lykkedes dem også at sælge mig en lænestol med høj ryg. Noget jeg har ønsket mig rigtig længe. Og et par ekstra ting som jeg får lov at glæde mig til lidt endnu.

5 kommentarer:

christunte sagde ...

Det ser da bare dejligt ud. Så skal der slanges i sofaen!

Henriette sagde ...

Det er bare så skønt at få en sofa inden for dørene. Tillykke med den og god fornøjelse i lang til fremover med gode timer og måske et stykke strik.. :)

Kh Henriette

tanterne sagde ...

Tak Christune, det syntes jeg bestemt også. Og du kan tro jeg griber enhver chance for at slange mig - bortset fra at det er et møbel man mere får opfattelsen af at være 'på' end 'i'.

Du har ret Henriette. Det er rigtig skønt og jeg nyder det. Strik er godt at blive mindet om. Det er endnu ikke fået prøvet i sofaen. Men det må jeg da have gang i igen.

christunte sagde ...

Okkedog - en god, blød pude i ryggen gør underværker, selv til en velopdragen sofa, der gerne vil have folk til at sidde pænt....

tanterne sagde ...

Der er noget om det Christunte. Min store bløde pelspude højner helt bestemt slangepotentialet.