31 januar 2013

Rødt er varmt

I dag fik jeg meldt mig til webstriks sokke-KAL 2013.
Det er en gentagelse fra sidste år, så det flotte motto fra sidste år "Strik 12 par strømper i 2012" er blevet til det mere jævne "Strik 12 par strømper i 2013"

Bagefter fik jeg lagt sidste hånd på endnu et par sokker til veninden, der havde klaget sig over, at det var svært at holde fødderne varme når sokkerne ind imellem skulle vaskes. Mest fordi hun ikke ville smide dem i tørretumbleren.


Denne gang fik jeg rigtig set dem på, og må konstatere, at den facon jeg altid strikker og er så glad for, fordi den passer nøjagtigt til min fod, passer forfærdelig dårlig til venindens fødder. Hvis jeg havde haft øje for det lidt tidligere, havde jeg eksperimenteret med en anden type hæl og tå.

Til gengæld lykkedes det over al forventning at lave et par varme sokker. Efter en time måtte hun tage dem af, for ikke at koge helt over.
Måske skyldes det, at jeg for første gang har strikket det farveskiftende garn sammen med Brugsens strømpegarn.

Brugsens garn er lidt tykkere end jeg er vant til, så et nøgle garn rakte ikke.
For ikke at købe til lager havde jeg i første omgang kun købt et nøgle. Men da jeg skulle hente endnu et, rakte standhaftigheden ikke, så nu har jeg fået næsten 2 nøgler rødt garn på lager.

Ingen kommentarer: