16 januar 2014

Trådløs

Det er så smart, det trådløse net.
Jeg har i rigt mål nydt det; nydt at slippe for ledningen, nydt friheden og rækkevidden. Når jeg for eksempel har taget den bærbare med i drivhuset, for at sidde der og nyde lyset og varmen inden det bliver varmt nok på terrassen.


Men tvivlen har naget mig. Kunne det være godt, at gå rundt i en suppe af lavfrekvente elektromagnetiske stråler/felter der netop kan påvirke molekylerne ..?
Jeg husker advarslerne på døren ind til det laboratorie hvor jeg begyndte at arbejde med forskellige elektromagnetiske felter. Interessant nok var træthed aldrig et problem dér, ikke engang når forsøgene strakte sig gennem hele natten. Hvilket de tit gjorde. Forsøgene blev altid gennemført fuldstændig efter planen uanset hvor langstrakte de var, helt uden slinger i valsen - eller nogen kreativitet undervejs.

Det har også undret mig, at det er umuligt at sidde stille når jeg taler i mobiltelefon, mens det ikke er nogen overvindelse med den gamle fastnettelefon.
_ _

Kort før jul holdt min gamle router op med at virke. På grund af helligdage gik der flere dage før jeg fik en anden.
Den nye har en anden transformator, og dækningen er blevet 'bedre'. Men, pludselig sov jeg meget lidt, langt mindre end jeg har brug for. Jeg blev uoplagt og usammenhængende. Ældste havde fundet andre græsgange - med mere internet i, og forduftede dertil umiddelbart efter juleaften. Derfor var det ingen sag at slukke for routeren igen - det hjalp på mig, men ikke på internetadgangen.

Altså fandt jeg på at gemme routeren i min største gryde og kun tænde den efter behov. Samtidig opdagede jeg at der findes noget der hedder 'RayGuard', og tænkte at når jeg ikke kan undgå det, er beskyttelse vel vejen frem.

Så nu står der en RayGuard, der dækker en radius på 7m, midt i huset, og jeg har en RayGuard med lille radius med mig i tasken, mens routeren stadig står gemt i gryden.
_ _

I aftes skyndte jeg mig ud af døren til et kort møde. Først da jeg var der, og blev tung i hovedet, mens de andre rundt om mig ivrigt forsøgte at finde noget på deres iphones og smartphones, som jeg ville notere mig, opdagede jeg, at jeg var kommet afsted uden min taske - og derfor også uden en RayGuard.
Da først jeg kom hjem blev jeg hurtigt klar i hovedet igen.

Så nu er jeg overbevist om at det 'trådløse' virkelig er noget skidt, og at en RayGuard hjælper på det der ikke kan slås fra.

Jeg vil have trukket internetkabler rundt i huset, og deaktivere routerens trådløse net - jeg har hørt at det kan lade sig gøre, selv om der ikke er nogen tænd/sluk knap til det.

Ingen kommentarer: