12 september 2007

Overspringshandling

I weekenden lånte jeg en bog på biblioteket: 'Feng Shui your work places'. - Inspirerende læsning.
Og der er virkelig sket noget på mit kontor siden da. Mit bord og vindueskarmen, der ellers flød af antikvariske bunker er blevet ryddet. Selve oprydningsarbejdet gav overblik, forsvundne papirer blev fundet, og så skulle orden og plads være godt i sig selv uanset hvilke teorier man måtte bekender sig til.
Bag kontorstolen har jeg flytte rundt på nogle småmøbler, så der ikke længere er spidse hjørner der peger lige imod mig. Det skulle give mere ro til at koncentrere sig ved bordet. - Og her skal jeg jo sidde en del nu hvor jeg skal have skrevet min afhandling.
Jeg er meget spændt på om det kan have en effekt. Jeg har været ukoncentreret og har ikke kunnet blive siddende ret længe af gangen. så der er noget at forbedre på. Hvis ikke, så kan det måske være fordi jeg har placeret en lille åben reol lige bag mig, og at hylderne vil skære som knive i min ryg. ...?

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Godt gået!

Hvad skal du mon skrive afhandling om? :-)

/Mariie

Charlotte sagde ...

Tak Mariie, det føles også rigtig godt - indtil videre.

Jeg skriver om noget så (vælg selv tillægsord)interessant/nørdet som: Enzymatisk protein-kryds-binding på amino-syre-niveau...

Anonym sagde ...

Hmmm ... i min verden er jeg bange for at tillægsordet vil være det sidste af valgmulighederne ;-)

God weekend
/Mariie

Siffe sagde ...

Hej Charlotte
Inspirerende - både feng shui og afhandling - selv om jeg nu ikke ved hvad en *enzymatisk osv * gør der kan kræve en lang skrift om sig.

Sikke dog en læseliste du har ;-)

KH Siffe

Siffe sagde ...

PS jeg tror på Overspringshandlinger er aldeles nødvendige for enhver kreativ handling. Det er jo der processer udvikler sig. Hvis man altså lader tankerne flyde mens man *overspringer*

Britt sagde ...

Ahaaaa, endnu en naturvidenskabelig biokemi/bioteknologisk strikkenørd! Velkommen i klubben!
Jeg har opdaget at det er bedst at sidde, så man ikke sidder i Feng Shui "træk-vinden" fra vindue til dør. Den forstyrrer og giver uro. Og det er godt at sidde med ryggen mod en væg eller et hjørne.
God fornøjelse!
:-) Britt

Charlotte sagde ...

Siffe, måske er det i virkeligheden mit største problem; at få fundet den interessante vinkel.

Britt, tak som byder.
Det er vist svært at undgå 'vinden' her på mit smalle kontor med vindue og dør i hver sin ende.