05 december 2007

Næsten rundt

Jeg har trævlet op og er startet forfra. Det hjalp lidt på overgangene, i hvert fald på de grimme af dem. Den pæne blev faktisk mindre køn. - Men det er godt nok.
Jeg har strikket to ens stykker der skal samles og danne halsåbningen. Så nu følger en påklædningstest så snart de næste 2 felter er på plads.

Og, så må jeg indse, at når der skal samles masker op fra retsiden, skal det gøres mod venstre - med mindre jeg vil strikke hele feltet med vrangmasker. Det betyder, at jeg må bryde garnet et utal af gange. Jeg må have lært at strikkehæfte - snart. Inden fangearmene angriber.

Måske ville det også været en god ide hvis jeg havde startet alle felter med 2 rækker i mørkeblå..? Men så skal jeg begynde forfra - igen...

3 kommentarer:

Karen-Ditte sagde ...

Domino er superherligt - men sug alle teknikkerne til dig. Så glider det nemt. Strikkehæftning er et must, når du først har lært det - så kan det bruges i næsten alle slags strik. dominostrik er rigtig hyggestrik.

Laila sagde ...

Har du set det Vivan Höxbro har pä hendes side http://viv.dk om strikkehæftning?
Jeg har ogsä en side om strikkehæftning pä vrangen. Skriv lige tilbage, hvis du vil have lov til at se pä den!

Det letter ethvert arbejde, när man kan de par teknikker!

Laila i Schweiz

tanterne, Charlotte sagde ...

Jeg prøver Karen-Ditte, jeg prøver.
Og det går fremad. strikke hæftningen er jeg ved at have styr på - fra retten. Men det kniber med vrangen, men det skulle Laila jo have råd for.