02 august 2008

Et par hullede strømper

... tog turen med på besøg hos mine forældre sidste fredag, hvor jeg klippede skafterne af, zigzaggede kanten med skinnede grønt og brunt sytråd, og vupti - jeg har nu et par pulsvarmere helt uden at strikke en maske selv.

På samme måde fik jeg forkortet ærmerne på en strikket bomuldstrøje, jeg har brugt flittigt i flere år. Det er sært som bomuld giver sig med tiden. Da trøjen var ny passede ærmelængden, og jeg tvivler på at det er mine arme der er krøbet.

Det er kun småtterier jeg orker at lavet her for tiden hvor de fleste af mine ting også er blevet pakket ned, og det meste af fritiden går med at flytte ting hen i det nye hus.

Men, kreativiteten overmandede mig da jeg kiggede på de afklippede ærmestumper. Der skulle kun en zigzag og et bindebånd til før den ene stump var blevet til en dukkenederdel. Og, lidt af en kasseret skjorte, 3 trykknapper samt en del sømme blev brugt til at trylle den anden stump om til en yndig dukkekjole.Tøjet når ikke at sidde særlig længe på dukkerne før yngste har hjulpet dem med at få det af igen. På et eller andet tidspunkt bliver det forhåbentlig også sjovt at klæde dukkerne på ...

Posted by Picasa

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Smart! Genbrug på bedste vis!

Losarinas mor sagde ...

Forresten; kender du denne forening og bogen ?
Do Redo http://www.doredo.se/start.aspx

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak. Egentlig syntes jeg nok pulsvarmerne var lidt letkøbte, når jeg egentlig længe har villet strikke nogle. Men lige nu får jeg ikke strikket, og alligevel har jeg fået mig et par.

Jeg tror måske jeg har haft lånt bogen engang, men mindre den er helt ny på dansk. Jeg giver lidt hurtigt op overfor svensk, så jeg fik mest kigget billeder, og fandt en ilustration af hvordan en rød trøje bliver til en fin lille taske, der minder om noget jeg har set før.
Jeg tror jeg vil kigge efter bogen på biblioteket. Det er lige noget for mig - jeg kan ikke finde ud af at smide ud.

Losarinas mor sagde ...

Bogen er oversat til dansk!