19 november 2008

Lyttetid

Min baby-cables bliver lige så stille til noget. Mest fordi aftener der burde bruges til bunken af post eller oprydning i kælderen istedet tilbringes i en lænestol foran fjernsynet med en storsnakkende ældste på sidelinjen. Så hjælper det på min lytte-evne at strikke.


Så langt kom jeg med et 150 g nøgle kauni. Jeg gætter på at tre nøgler er nok, og også to, så jeg kommer nok også til at lave en mini-baby-cables til yngste. Der er i hvert fald garn nok.
Mon det er den her slags undervejs-prøvninger der oprindeligt har givet ideen til de veste der ses så mange steder?

7 kommentarer:

Tineke sagde ...

Den ser da ud til at sidde ski'godt!

britt sagde ...

den ser rigtig fantastisk ud!
KH Britt

Helle Holst sagde ...

Strik, strik, strik for pokker:o) Jeg er sikker på at oprydningen i kælderen bliver meget sjovere, hvis du kan gøre det iført lidt "babykabler":o)
Den ser rigtig skøn ud!

Kh. Helle

Losarinas mor sagde ...

Den er da så fin :-)

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak for de pæne roser alle fire. Den sidder faktisk rigtig godt, men også helt anderledes end originalen på den spinkle designer.

Og Helle, jeg tror det kommer til at vare meget længe før jeg rydder op i kælderen med den på - det er simpelt hen for snavset arbejde.

Lise (fru Kvist) sagde ...

Den ser fantastisk ud på dig, og rodet i kælderen skal nok blive hvor det er!
Kh.
Lise

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak Lise, jeg begynder at blive helt bange for hvad noget mere længden i kroppen og ærmer vil gøre ved den, når den nu er så fin lige nu.