06 november 2008

Skønhedspletter

Jeg er blevet færdigt med bærestykket til 'Baby-cables'. Faktisk havde jeg også taget billeder af den på, men da billederne kom på computerskærmen kunne jeg se at man skal forberede sådan en fotoseance lidt bedre - plettede spejle er ikke gode at fotografere igennem - slet ikke med blitz. Og årstiden og arbejdstiden gør det svært at komme uden om at bruge den.


En omhyggelig optælling af masker, for at finde den manglende udtagning, afslørede at jeg faktisk har glemt hele 4 udtagninger i den samme raglan-'søm' . Mit bedste bud er at kompensere for dem ved at lægge to ekstra masker til under ærmet. Jeg er meget spændt på om det vil kunne ses på pasformen bagefter. Ellers bliver det trøjens skønheds plet. Og sådan en skal der være - den fremhæver skønheden.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Just præcis :-) !

Mor sagde ...

Det er fint! Glæder mig til at se det i morgen!

Lise (fru Kvist) sagde ...

Kære Charlotte
Den glæder jeg mig til at se på! Er vild med Cobblestone, har strikket den til min mand, men synes den er lige maskulin nok til mig. Det problem klarer din smukke sweater! Mon ikke du kan vaske og trække i facon, så den lille skævhed ikke ses?
Hilsner,
Lise

tanterne, Charlotte sagde ...

ja, Miri og så er det en befrielse for perfekthedstyraniet at gå ind for skønhedspletter.

Mor du kunne, du er ikke anonym mere!

Lise, det var lige præcis den samme facination af Cobbelstone, emen manglen på ngen at strikke den til der fik mig til at falde for trøjen.