07 februar 2009

Til mig

Jeg havde faktisk fået lavet en lille pakkekalender til mig selv til denne jul (som jeg ikke fik chancen for at opleve). Der var kun 8 pakker i den, alle sammen noget jeg havde købt i løbet af det sidste år, som jeg godt kunne tænke mig, men som ikke lige kunne overkomme at finde en plads til, eller anvendelse med det samme. De er ikke alle blevet pakket op. Måske jeg bare skal gemme dem til næste jul, så vil det virkeligt være blevet til overraskelser.

4 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Kan du virkelig vente sååå længe !

Tina sagde ...

Jeg er håbløst bagefter. Men hvor er det godt at se at du er tilbage i vante omgivelser :):) Kan du virkelig vente til næste jul med de der??? ;) Jeg ku ikke!!

Tina - omme i London aka teeweewonders sagde ...

LOL - det er da en ide. Det er altsaa dejligt at se din milde pen igen. Hvordan gaar det med dig?

tanterne, Charlotte sagde ...

Miri og Tina, min tålmodighed er vel efterhånden i træning..?

Tina'er, det var i første omgang kun i en weekend jeg var hjemme. Jeg syntes det gik så godt at jeg gerne var blevet der. Men jeg må hellere tage dem-der-er-klogere-på-den-slags-ting-end-jeg-er, med på råd. Selv om det ikke længere virker så selvfølgeligt at være indlagt som det har gjort. Alt i alt syntes jeg at jeg har det lige som før, med et par detaljer, som hukommelsen, balancen, udholdenheden, og kondition der stadig kan arbejdes på. De siger selv, at de ofte har udskrevet folk der fungere dårligere end jeg gør nu, men jeg er ikke intereseret i at sætte den positive udvikling i stå ved at blive udskrevet for tidligt.