27 juni 2009

Kærester?

Jeg har nok aldrig været god til at date. Der hvor man ses, ser hinanden an og derfor stadig kan vælge til eller fra uden at såre - for meget. Jeg er gang på gang hoppet i med begge ben uden at gøre mig nogen overvejelser først.
Det kan så ikke undre, at det ender med et brag, når livene er blevet viklet godt og grundigt sammen, inden det endelig går op for mig at det ikke fungerer.

Det var den grad af selvindsigt jeg var nået frem til, da jeg for ikke så lang tid siden blev inviteret på en date. - Desværre tror jeg, at mine manglende evner indenfor disciplinen dating var medvirkende til at han bagefter tog benene på nakken. Rigtig ærgeligt, da han faktisk virkede som en, der kunne have været den rigtige. Jeg havde jo faktisk gjort mig den ulejlighed at overveje det.

Jeg har altså noget at lære, så jeg loggede ind på det første det bedste
datingsite jeg fandt, lavede den indledende personlighedstest og fik mig en profil; KB4M6L6N. Faktisk gik der også kun et par dage før jeg blev kontaktet af en der virker interessant udfra profilen, og tilmed lader til at have humor

Så vidt så godt!

Men så går det op for mig, at hvis jeg vil læse den besked han har sendt til mig, skal jeg betale 329 kr/mdr. En investering der nok kunne overkommes, hvis ikke det mindste man kan betale for er 3 måneder, altså næsten tusinde kroner. Der ud over, er det heldigvis slet ikke muligt at betale med mit betalingskort.

6 kommentarer:

Bettina LL sagde ...

Harharh...det er eddermame da smuk markedsføring...noooot! Man lader simpelthen brugerne skabe "teaserne"...pragtfuldt!
:o/
Jeg tænker tit, at det er heldigt nok, at jeg sidder så vel funderet i et parforhold, som jeg gør (du husker vel Brian?), for jo ældre man bliver, jo sværere må det jo blive at lemme andre ind i sit liv...

Ulla sagde ...

Interessant for for markedsføring, men sikkert ganske effektivt.

Uh jeg ville være håbløs på datingmarkedet, hverken netsider eller barer er indenfor min ekspertise.

Rikke sagde ...

Åh ja - måske en ide at lave en standat tekst og så smide den efter tur på alle de sites som give 1 - 3 månedes gratis prøve medlemskab? og så skrive til hvem man nu evt. skriver med at nu smutter man videre til site x, y eller z?

For der efterhånden så uendeligt mange sites der slår sig på at skabe kontakt ml. mennesker.

Pøj pøj håber du finder manden og uden det koster dig en formue.

- flylady har forresten et råd for det også: FACE

Tanterne sagde ...

Bettina: Jo jeg kan godt huske at du er er så heldig ;-) at have din Brian, selv om jeg godt nok ikke lige kan se ham for mit indre blik.

Ulla: Faktisk er det effektiv markedsføring. Jeg er begyndt at blive lidt nysgerrig efter hvad der bliver skrevet til mig. Gad vide hvornår jeg bliver for 1000kr nysgerrig?

Rikke: Din ide er helt fin, hvis ellers der var nogen der tilbød gratis prøvemedlemsskab. De steder hvor det koster noget kan man netop ikke komme i kontakt med nogen før man betaler.

Henriette sagde ...

Hej der.
Jeg fandt min elskede på datingsiden Match.com og jeg kan varmt anbefale siden. Selvfølgelig er der også der useriøse mennesker,dem må man sortere fra. Min kæreste og jeg bor sammen i dag og jeg er lykkelig for at jeg fik mig en profil derinde. Der er mange mange andre sider, som IKKE er for dem der virkelig er seriøse, bl Dating.dk og love.dk

Jeg håber at du får mod på at prøve endnu engang. Held og lykke med det.

Kærlig hilsen Henriette :-))
www.defemibyen.blogspot.com

tanterne sagde ...

Henriette: Det er rart at høre at det kan lykkes. Når jeg får mod, og tid igen vil jeg kigge lidt på Match.com.