01 oktober 2009

At deltage eller ikke at deltage ..?

Lige siden jeg sidste år var med til, bare den første aften af, webstriks strikkefestival, har jeg håbet at jeg kunne komme med igen iår. Jeg tænkte dengang, at der jo var et helt år til, og at det ville være rigeligt tid til at nå frem til den endelige aftale af hvor yngste skal være hvornår, selv med rettens hjælp. Men sådan en på plads ville det blive enkelt at overskue hvad der kan lade sig gøre.

Sidst i august var jeg i retten for at behandle ankesagen, og jeg forestillede mig at vi ville have den endelige afgørelse inden der var gået en uge. Men det trækker stadig ud.

I sidste uge gik det op for mig at denne weekend, hvor strikkefestivallen løber af stablen i Svendborg ville følge vores midlertidige aftale, så yngste skal afsted lørdag morgen. Det gør jo deltagelse i en del af weekenden teoretisk mulig...
Men eftersom ældste har været hos sin far de sidste 2 weekender, og han har planer her i byen for fredag aften er det ikke oplagt at sende ham afsted igen. Han og jeg kan jo også få os en hyggelig weekend...

Nu viser det sig, at han alligevel gerne vil afsted lørdag morgen. Om det reelt blive til noget vil vise sig i løbet af imorgen. Nu må jeg hellere få undersøgt mulighederne for at kunne deltage i festivallen med SÅ kort varsel!

6 kommentarer:

Henriette sagde ...

Hej der. Jeg håber da egentlig for dig, at du får fikset det hele sådan at du kan delstage i festivallen. jeg selv har prøvet at blive medlem af webstrik, men et eller andet er kikset for jeg har aldrig hørt noget fra dem, efter jeg sendte min ansøgning.

Rigtig god weekend, uanset hvor du er :-)

britt sagde ...

Uhh, det lyder lidt indviklet. Håber det lykkes for dig!!
Knus,
Britt

tanterne sagde ...

Henriette, der må være gået noget galt! Måske blev din ansøgning tabt i forbindelse med at webstrik fik en ny til at tage sig af indmeldelserne.
Du kan jo forsøge dig med at logge på webstrik..?
Tak for håbet.

tanterne sagde ...

Britt, Også tak for håbet fra dig.

Desværre lyder det som om, at jeg ikke vil være rigtig velkommen, hvis jeg skulle lægge vejen forbi vandrehjemmet her i weekenden.

Tina sagde ...

GOdt du nåede det :) Og dejligt at få hilst på dig!!!

tanterne sagde ...

Tina: Jeg så slet ikke din besked før nu. Det var også rart at få hilst på dig - i virkeligheden.
Jeg nåede at være i tvivl om, om vi havde mødt hinanden før, men det kan kun være fra din blog at jeg 'kender' dig ;-)