31 oktober 2009

Lange ben, længere ventetid

Jeg fik aldrig vist ældstes nye bukser på!

I første omgang fordi han ikke var til at drive i dem, og når han endelig havde dem på, ikke ville stille op til fotografering.
Det lykkedes til sidst at fange ham på trampolinen.

Men som det ses, er billedet endda fra før bladene blev efterårsfarvede, så det er ikke fair at give andre end mig selv skylden for ventetiden.

5 kommentarer:

Linda sagde ...

Pyha, jeg er så glad for at se lidt liv her! Jeg har det bestemt ikke godt med dit natlige ræsen rundt i Danmark ;o)
Uha - de ben ser lange ud! Er din ældste også vokset dig over hovedet? Min er 3 cm højere....og spørg lige om han synes det er fedt. Møgunge....
Dejligt at han vil bruge bukserne, de kan godt være kræsne på en lidt sjov og høflig måde.
kh Linda

tanterne sagde ...

Lige knap. Han har lige præcis nået min højde, og kan slet ikke skjule sin begejstring over snart at blive højere end mig.
Bukserne er i høj kurs, de er ind til videre blevet brugt til samtlige de festligheder efteråret har budt på.

Den natlige tur gennem landet kunne næppe kaldes ræsen. Turen tog det meste af natten, for jeg sov/blundede på adskillige rastepladser.
Hvis jeg havde regnet ud at 'man' ville bekymre sig, havde jeg nok været meget hurtigere ved tasterne... :-/

Bettina sagde ...

Sjovt at se de laaaange ben. Matthías i Island (der jo må være ret jævnaldrende med din ældste?) er 173 eller sådan noget, så der er langt op fra min 166. ;o) Men der er jo også en grund til at han spiller basketball (og er blevet islandsmester i sin aldersklasse *s*).

britt sagde ...

Uhh, godt at høre at du tog den med ro på vejen hjem - smart at tage en lur indimellem.
Bukserne ser ud til at passe perfekt - jeg kan godt forstå at han bruger dem meget..nu.
KH,
Britt

Tanterne sagde ...

Bettina: Jo, de to er ret så jævnaldrene - så vidt jeg husker skal forskellen tælles i uger..? Men selv om ham i Island er ældst kan det vist ikke helt forklare højdeforskellen. Det skyldes måske nærmere at min skal trækkes med mine lidt 'lavere' gener. Men jeg kan nu ikke huske Matthías' forældre som værende vildt høje, bare sådan af en helt almindelig højde(?)

Britt: Tak. Ja det er nu bukserne skal bruges. Det kan aldrig vare før han gror ud af dem - på den en aller den anden led.