06 juni 2010

Festlige fester

Der er ikke flere større arrangementer i kalenderen - de er ellers kommet som perler på en snor på det sidste. Det burde altså være muligt at få hvilet, og stresset af, men jeg er stadig høj af adrenalin og kan hverken finde ro, eller samle mig om at planlægge aftenens menu - der til en afveksling kunne stå på andet end hvad man lige i sidste øjeblik kan fremtrylle af det der findes i huset.

Istedet har jeg kigget i det eneste blad jeg har liggende - idényt fra april - og lavet en liste så lang over hvad jeg kunne tænke mig at gå i gang med. Man skal jo nødig risikere at kede sig.

Nu hvor ældste er blevet konfirmeret; festen er arrangeret, gaven købt og givet, sangen skrevet og festen holdt, og (de fleste) takkekort er skrevet og sendt.


Eftergildet er også holdt, tilmed kun en weekend og en dag efter at jeg havde forsvaret min PhD (endnu en festdag), hvilket er en fuldstændig overambitiøs planlægning. Men, hvorfra skulle jeg vide, at det er helt normalt at være udkørt i op til en uge bagefter - når nu ingen havde fortalt mig det på forhånd. Jeg kunne bare forudse at jeg måtte have tid nok at gøre med, når jeg ikke længere skulle forberede forsvaret.

I samme periode er det også blevet til 80'er sommerfest på arbejdet, 2 andre konfirmationsfester og deltagelse i Danske Kirkedage, hvor den stod på både bibelhistorier fortalt af Sigurd, og gudstjeneste med Tante Andante. Og for kun et par timer siden kom jeg hjem fra et vennepars sommerfest, der var henlagt til en ø, så der ikke var noget alternativ til at blive og overnatte - hvis man ville være med til festen. Det var en skøn fest, med en snert af sommerferie-fornemmelse.

Men, nu er det helt OK at skulle vænne sig til almindelige hverdage igen.
Posted by Picasa

6 kommentarer:

christunte sagde ...

Jeg bliver helt forpustet....
Tillykke, tillykke med det hele! Håber, du kan komme ned i gear igen.

Linda sagde ...

Åh... sæt dig lige ned og smæk fødderne på, pyhhhh...
Du ender nok med at sove en hel uge ;o)
Tillykke med overstået pHD forsvar, godt gået efter det gok i nødden du fik!
kh Linda

tanterne sagde ...

Tak Christunte. Ja jeg gætter på at du med 'det hele' tænker på konfirmation og PhD. Resten var kun til fornøjelse, men er alligevel med til at holde pulsen oppe.
Nu kunne det være dejligt med sommerferie i et par måneder - sådan til at puste ud. Men jobbet siger det skal klares væsentligt hurtigere.
Så jeg må skynde mig at geare ned.

tanterne sagde ...

Tak Linda.
Jeg prøver at slappe af, og søvn skal der til, mere lige nu (hvor jeg endelig må kalde mig doktor i det store udland) end før.
Bedømmelsesudvalget var på forhånd indstillet på at tage hensyn, de var jo også inviteret til forsvar for 1½ år siden, men som en af dem sagde bagefter: '.. det behøvede vi jo slet ikke..'

Anonym sagde ...

tillykke med det hele :)
Wauaw gudstjemeste med tante andante, der ville jeg gerne ha været med.
HANNE

tanterne sagde ...

Tak Hanne.
Tante Andante var rigtig nok en god oplevelse, og særlig stor for yngste der samlede mod til at klatre op på scenen og være en del af 'folkemængden'. Sådan en gudstjeneste kan bestemt anbefales til en anden gang.