01 august 2011

Knap så straks

I morges fik jeg langt om længe plukket en buket valmuer og afprøvet den teknik Miri afslørede for mig, sidst jeg havde en valmue inde, om hvordan man undgår at de falder før tid.

Det overraskede mig hvor enkelt det egentlig er, sådan at tænde et stearinlys, og brænde stilk-enderne på valmuerne før de bliver sat i vand. - Her til aften står de stadig flot. Heldigvis, for jeg har ikke været hjemme til at nyde synet hele dagen.

Måske er jeg i gang med at lægge min videnskabelige baggrund bag mig. For, først nu går op for mig, at jeg mangler en kontrol (en buket med ubrændte stilk-ender) før jeg ved om det ER teknikken der virker.

Jeg må vist plukke et par nye buketter i morgen...

4 kommentarer:

Krutters Krøller sagde ...

Hvor skægt? Så lærte jeg noget nyt idag - jeg plukker aldrig valmuer af samme grund.

Losarinas mor sagde ...

Hi hi- ud og pluk din kontrol buket :-)

Lis sagde ...

Når jeg får svaret fra din kontrolbuket, skal jeg også have valmuer i min stue igen.

Kh. Lis

Tanterne sagde ...

Rina: Det var også helt nyt for mig, da Miri afslørede hemmeligheden bag valmuer i vase.

Miri: Egentlig har jeg som barn plukket rigeligt med valmuer der bare er faldet - lynhurtigt. Så kontrollen er nok knap så nødvendig. Selv om videnskaben vil korse sig, over af forsøget slet ikke er gyldigt, uden en kontrol.

Lis: Du kan vist roligt kaste dig ud i at plukke valmuer til stuen. Hvis du stadig kan finde nogen? Det værste der kan ske er jo at de falder - 'før' istedet for 'senere'.