15 september 2011

Lopper

Jeg lige læst om Tinas kat, der nu kun er konsulent, og også blev behandlet for et par andre småting. Og jeg er vildt forarget! Ja, ikke fordi hun eller dyrlægen har gjort det mindste man kan tage anstød over.
Men nu har jeg i månedsvis kæmpet en indædt kamp for at få udryddet de kattelopper der også gennemtygger min krop. Og det er mildt sagt ikke kønt! Det er faktisk så galt at jeg er tæt på at skrotte katten.
Det der forarger mig, er at læse at man ved at Frontline Combo Vet ikke virker, og at det alligevel gentagne gange er blevet solgt til mig både på apoteket og i dyrehandlen, selv når jeg har klaget min nød over at lopperne ikke forsvinder.Men med Bayvantic har jeg fået et navn der giver fornyet håb.5 kommentarer:

Tanterne sagde ...

At Google produktnavnene antyder at det måske ikke er Bayvantic, men istedet Advantage med det virksomme stof Imidacloprid der vil virke, imodsætning til Frontline med de (u)virksomme stoffer Fipronil og Methopren.

Lavendel sagde ...

Mine hunde får Frontline og den ene er ved at klø sig ihjel...hm...

Tanterne sagde ...

Lavendel, du kan jo lade dig insprere til at forbedre loppe bekæmpelsen. Bayvantic skulle fungere helt fint på hunde, så længe man ikke har katte også.

Og, her er det kun mig der kradser mig til blods.

Tina sagde ...

RETTELSE: Det er Advantage du skal bruge :) !!!! Jeg har skrevet en fejl på min side og rettet det. HÅber du bliver lige så glad for Advantage, som jeg er :)

Tanterne sagde ...

Tak for rettelsen Tina. Jeg fik heldigvis ikke forsøgt mig med Bayvantic. Istedet forsøger jeg mig med Advantage imorgen efter et besøg i dyrehandlen.
Jeg glæder mig til at mine ben kan begynde at hele igen. selv om der går måneder inden mærkerne forsvinder.