03 november 2011

Et raslende blad indimellem

Det er snart en måned siden jeg hjembragte både nyerhvervelser og lyst til at strikke fra Webstriks strikkefestival.

Sidst på festivallens 2. dag fik jeg lukket af på Spenceren. På festivallens sidste dag måtte jeg derfor igang med et nyt, gammelt projekt: Livstykketrøjen. Det var netop ærmerne jeg var gået igang med i sommeren 2007, inden den mørke tid satte en naturlig stopper for fremskridtet og trøjen blev til en 'UFO'. Der skulle nemlig tælles voldsomt meget, for at få strikket begge ærmer og ikke bare frem og tilbage på det ene.

Det har trukket noget ud før jeg rigtigt er kommet videre herhjemme. Men nu har jeg endelig fået motioneret festivallens eneste køb: en smuk maskemarkør, købt af Helle, efter meget grundige og langtrukne overvejelser. Det var nemlig en særlig nydelse bare at sidde og studere alle dem hun havde med.


Nu dingler maskemarkøren mellem de to ærmer og viser mig, hvornår der skal strikkes på endnu et ærme, før jeg kan fortsætte til næste række i diagrammet.

4 kommentarer:

Lis sagde ...

Det er også en smuk maskemarkør du har erhvervet dig.
Dine ærmer ser også godt ud. Glæder mig til at se den færdig. Det må du også gøre.

Kh. Lis

tanterne sagde ...

Tak Lis.
Og du kan tro, at jeg glæder mig.
Jeg har alt for længe undværet en koksgrå cardigan i klædeskabet.

Henriette sagde ...

Hej Tante. Maskemarkører kan man næsten ikke undvære, og din er rigtigt fin. Jeg har fået solgt så bordet faktisk nu står i min stue :-) Det har været skønt at jeg kunne sælge lidt ud af mine ting, og på den måde få noget andet ind.

Jeg ønsker dig en rigtigt dejlig fredag.
Mange hilsener
Henriette :)

tanterne sagde ...

Henriette: Det er godt at høre at det lykkedes trods mit 'ikke-køb'
Maskemarkøren - den fineste der kunne fås - er faktisk min første 'rigtige'. Jeg har før klaret mig med garnstumper, nøgleringe eller små spændskiver...