31 marts 2012

At gøre det samme igen

Marts-sokkerne er strikket helt færdige inden marts er slut. Alligevel når de ikke at blive vist frem i 12 par i 2012 før april.
En strejke i hjemmets elektoniske apperater, der startede med den bærbare og nu har bredt sig til digitalkameraet, gjorde det nødvendigt at få sokkerne færdige inden bibliotekets lukketid, så de dér kunne blive dokumenteret i scanneren. - Men, få minutter i lukketid manglede jeg (som i sidste måned) stadig at lukke nogle masker af.

Det er på sin vis deprimerende ikke at nå frister. Men, da jeg tidligere har haft succes med at ride mine deadline helt tæt, er det måske et udtryk for, at jeg er tæt på at kunne gøre det igen. Og dog ville det være endnu bedre at lære sig en ny og sundere måde at arbejde på.

Jeg er nået halvvejs i '7 gode vaner', og spørger mig selv, om det mon er lederskab eller management (at kunne vælge mellem væsentligt og uvæsentligt eller at kunne disponere tiden bedre) der her er vejen frem..?

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

hey, har du opsnappet at der kommer en strikke festival i Silkeborg til sommer? Der sælges allerede billetter www.gribgarnet.dk :)Hvis du er i nærheden og det trækker...

tanterne sagde ...

Undskyld at jeg har ladet dig vente så længe, Mattie.
Mit PC har været syg - og da jeg forsøgte at bruge blogger fra en anden computer fik jeg opdateret layoutet, så jeg stadig kun famler mig rundt i alt det nye, nu hvor ingen gamle vaner kan bruges.

Tak for tippet. - Jeg havde ikke fået opsnappet noget om strikkefestivallen, - men jeg skal da se nærmere på det. Det er jo lige i nærheden.