30 november 2013

I 11'th time

Det kommer helt bag på mig, at det allerede er i morgen det både er den 1. december, og den første søndag i advent.

Der er nok at se til i dag. Huset flyder. Yngste lavede for eksempel stuen om til en 'tronsal' inden hun tog over til far, og det står stadig som hun efterlod det, for jeg har haft for travlt med at skrive til sangaften og til en hemmelig julekalender.


Desværre kræver det nogle yngre eller mere fantasifulde øjne end dem jeg har, at kunne se stadsen ved hendes ommøblering. Og, der skal også gerne dukke kalenderlys, julekalender og adventskrans frem inden imorgen ...

Jeg bliver helt udmattet bare ved tanken.

4 kommentarer:

christunte sagde ...

Ja, november er fløjet afsted i år! Det er helt vildt. Mon ikke datteren gerne vil hjælpe til med pynten? Det skal nok blive godt og festligt!

tanterne sagde ...

Jeg tror hun hjertens gerne ville hjælpe, men hun her slet ikke før den 4. Det er måske godt det samme, det tager jo den dobbelte tid sammen med børn (for mig i det mindste). Og så haster pakke-kalenderen heller ikke helt vildt. Ældste får nemlig adventsgaver istedet.

Fuglemamma sagde ...

Kos og adventspynt er fint når man har tid og overskuddet til det - om det skjer i den 11. eller i den 14. timen er kanskje ikke det viktigste?

tanterne sagde ...

Tak for det gode råd, Fuglemamma.