02 december 2013

Ligesom før

Der var en gang, hvor jeg nåede alt hvad jeg satte mig for på en dag - jeg gik nemlig først i seng når jeg var færdig.

Men helt sådan gik det ikke i lørdags, huset lignede sig selv, da jeg nåede til aftenmaden. Men der var jo noget mere - det der handler om jul..
Så bagefter blev en af havens stedsegrønne planter studset i toppen, og så gik jeg i gang med ler, oasis og vindselstråd.


Sidste år lærte jeg oasis er det bedste valg til det grønne der skal blive ved med at være grønt. I år fik jeg det bekræftet af Claus Dalby.
Men jeg kunne ikke udtænke hvordan mit tynde nisserøde kalenderlys skulle kunne balancere i oasis, så jeg brugte ler i den ene side, og oasis i en plastpose i den anden side.

Kalenderlyset var egentlig ikke nogen særlig succes, før jeg fik det stillet ved siden af en skål kogler og en lille engel. Så gik der ren oldemor-hygge i den.


3 kommentarer:

Fuglemamma sagde ...

Så nydelig! Virkelig vakker adventsstemning. Og et sånt lys har da jeg også liggende hjemme i et skap. Der har det ligget i noen år, tror jeg. Kanskje det skulle finnes frem igjen, selv om jeg nok ikke skal ta sikte på å pynte det så fint.

Ha en deilig 2. desember.

christunte sagde ...

Det ser vildt hyggeligt og julet ud.

tanterne sagde ...

Tak, Fuglemamma. Jeg ledte længe efter et tyndt lys uden nisser på, og måtte 'nøjes' med et rødt. Men det fungere alligevel fint.
Hvis du bruger .-dit gamle lys, viser du det så? :-D

Christunte: Også tak til dig.