08 august 2008

Det lysner

Vi har lige fået aftalt at yngste er hos os på skift en dag af gangen indtil mødet på statsforvaltningen, og eventuelt lidt længere, hvis de træffer en midlertidig afgørelse som vi skal vente på at få tilsendt. - Juble juble. - I morgen kommer Ældste hjem fra ferie, og så skal vi flytte!

På minussiden: Det nye hjem kommer til at mangle et digitalkamera, en computer og min fastnettelefon, der først bliver flyttet engang i løbet af ugen. - Men det kan ikke slå skår i glæden over at kunne komme videre.

Jeg kunne måske være så heldig at ældste har fået en mobiltelefon i gave i løbet af ferien. Det var der nemlig givet grønt lys for på forhånd.

9 kommentarer:

Tineke sagde ...

Der sker mange ting hos dig! Fantastisk at se at du tager det med meget godt humør og humor.
That's the spirit!

Losarinas mor sagde ...

Det er godt, at du føler det går den rigtige vej.Den er en bulet, hård og til tider ensom vej.

Jullie sagde ...

Jeg har et "gammelt" HP Photosmart R707, købt i sommeren 2004, som jeg ikke længere bruger! Det eneste problem er bare, at jeg søreme ikke lige kan finde opladeren - forhåbentlig ligger den i kolonihaven....er du interesseret, så gør jeg gerne en indsats for at finde den?!

Julie sagde ...

Hov, der havde lige sneget sig et ekstra "l" ind i mit navn ;-)
Jeg vil da lige tilføje, at kameraet selvfølgelig er gratis!

Julie sagde ...

Så er jeg her igen: søreme, om jeg ikke går direkte ud i gangen, åbner en flyttekasse og hiver opladeren op!! Du gi'r bare lyd, så sender jeg det til dig!

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

py-ha, hvor er der bare mange ting at tage hånd om. Håber du finder dig godt til rette det nye sted.

KH Tina

tanterne, Charlotte sagde ...

Tineke: Egentlig føler jeg det mest som at stå i stampe, men det er nok mere fordi alt det der sker, ikke sker hurtigt nok - efter min smag.

Losarinas mor: Det føles helt bestemt som den rigtige vej.
Jeg har altid sagt, at hvis jeg er alene er jeg ikke ensom - bare alene. Ensom er når man føler sig alene selv om man er sammen. Det sidste er langt det værste - for mig.
Og så tror jeg på at det nok skal blive godt, på den anden side af alle ændringerne. Her er jeg heldigt stillet ved at det er mit eget valg. Jeg kan næppe forestille mig hvor meget mere hårdt det må være når det er en andens valg.

Julie: Det var da et fantastisk dejligt tilbud. Det vil jeg rigtig rigtig gerne tage imod. Mange tak. Hvis jeg kan gøre noget til gengæld må du endelig sige til.
Det kunne være godt at bruge noget af al den energi jeg forventer at få frigivet når jeg er igennem, på at være noget for andre.

Tak Tina, det er jeg sikker på at jeg vil. Jeg har været forelsket i huset lige siden jeg var inde i det første gang, og når jeg er der falder der sådan en dejlig ro over mig. - Jeg vil tillade mig at blive vældig skuffet hvis det ikke bliver godt. - Det skal bare blive godt.

Julie sagde ...

Jamen, det er så en aftale! Send mig (Julkos72@gmail.com) en mail med din adresse, så er kameraet snart dit.

Losarinas mor sagde ...

Det er dejligt at høre, din tillid og tro på en god fremtid. Du virker stærk! At være ensom selv om man er sammen, dét er skræmmende!
Hvor er det dog en smuk gave Julie giver !