07 august 2008

Når jeg får tid...

... må jeg have opdateret min ønskeseddel. Som den ser ud nu er den fra før jul. Hvis det da ikke lige var fordi jeg har ladet mig inspirere af Siffe der har fundet noget der hedder zentangel som jeg rigtig godt kunne tænke mig at prøve. Det er et tegnesæt med opskriften på at tegne noget der kan ende som de flotteste skriblerier. Om jeg så kan finde tiden til at prøve, hvis jeg skulle få det, ved jeg ikke.
Under pakning og flytning er jeg faldet over en del gamle sager der bare beder om at få tildelt lidt tid og opmærksomhed, som min bunke af fremkaldte men uordnede fotos og et helt ubrugt kalligrafi sæt...
Men jeg kan jo starte med at få ordnet ufærdige projekter ved at luge lidt ud i ønskesedlen, og fjerne ønsker som et vækkeur. Det byttede jeg mig nemlig til for et alt for stort piskeris efter jul. (Jeg havde ønsket mig sådan et lille bitte et der kan findes i søstrene Grenes.) Eva trio tesi, bogen Dominostrik af Vivian Høxbro, Madonna figur og lille tekande, som jeg alt sammen fik i julegave. Futsko, som jeg også fik i julegave, for selv om de er på vej til at blive slidt igennem, har jeg jo strikket mig et par afløsere, og har planer om at lave endnu et par.
Neglelak, for sådan en - og en er ganske nok - byttede jeg mig til efter min fødselsdag fordi jeg havde fået et par ting fra Matas der nok var lækre, men som jeg bare ikke ville få brugt. I fødselsdagsgave fik jeg også et gulvtæppe og og bogen; 10 år på 10 uger af Thorbjörg Hafsteinsdottir, der er blevet til endnu et ubegyndt projekt.

3 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Sådan en oprydning er god at tage. Ønsker forandres jo også, som alt andet i livet. :-)

tanterne, Charlotte sagde ...

Ja jeg har meget oprydning foran mig, - på alle planer.
Og så er en ønskeseddel et overskueligt og dejligt sted at starte.

Siffe sagde ...

Jeg håber du får fat i sådan et zentangelsæt. Eller bare begynder uden. Det behøver skam ikke at være et *sæt*. Sæt en grænse på 15 minutter. Så virker det som en form for meditation. Giver en rigtig god ro.
Sender dig kærlige tanker.
KH Siffe