12 august 2008

En ad gangen

En af de gode ting ved nu at have to delebørn, er muligheden for helt uden dårlig samvittighed at have tid alene eller til et enkelt barn af gangen. Jeg ved godt at jeg ikke burde have den der dårlige samvittighed - med den er der nu alligevel hvis jeg vælge at lade mine børn passe eller passe sig selv sådan ud over den almindelige arbejdstid.

Så nu begynder det at boble med planer der involverer ældste og jeg. (Han har måske også været tilsidesat lidt længe.)
  • Tur i svømmehallen. Vi var ellers på vej i forgårs for at få os et varmt bad - fyret fungerede ikke ordentligt, så der var kun koldt vand. Desværre er svømmehallen lukket en søndag aften (hvad jeg også plejer at kunne læse mig til på den opslagstavle der lige nu står i klæderen, mens den videre skæbne overvejes.) Vi endte på mit arbejde til et meget lunkent bad, som jeg kunne have forudset, hvis min hjerne snirkelkroge havde gidet koble kolde mandag morgener sammen med risikoen for manglende varmt vand i weekenden.

  • Danfoss universe på Als - så snart den tynde pind af et ældstebarn, får kæmpet sig op på en kampvægt af 35 kg, der er minimun for at få lov at køre på ståcyklerne.


  • Et besøg på Højriis slot på Mors er der også kommet på listen, efter at have læst om deres nyeste mordgåde hos Liselotte. Vi har været der før, men i år er der også nogen der 'spiller' med i plottet.Den her list kunne ende med at blive lang. Måske jeg også skulle lægge hjernen i blød, og finde ud af hvad yngste og jeg gerne vil - selv om det i grunden er meget enklere, billigere og mere tilgængeligt i det daglige; andre børn, natur og dyr rækker langt.

9 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Beundrer din evne til at finde det positive i en lidt trist situation.

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak, den er også meget værd.

Men, det er nok også den der får mig til at holde ud, også alt for længe.

Losarinas mor sagde ...

Ja- det kan jeg godt følge dig i..Det er vel endnu engang den berømte balance, der skal findes..

tanterne, Charlotte sagde ...

-Og det kan godt være svært

Losarinas mor sagde ...

Håber alt er vel hos dig. Dint liv er blevet meget anderledes og du/ I skal finde nye måder, rutiner og veje. Jeg håber , du snart vender tilbage :-)

Losarinas mor sagde ...

Håber alt er vel hos dig- savner dig her i blogverdenen :-)

Susanne sagde ...

Hej Charlotte, ku' jeg få dig til at skirve til mig vedr. strikkefestivallen ?? Har nemlig forlist hele mit kartotek med mailadresser OG mails vedr. festivallen...
Mvh
Susanne Dyrholm

Siffe sagde ...

Kære Tante..
Det er godt du ser det *gode* ved at være alene med delebørn. Jeg fandt osse glæden ved kun at være mig. De 2 kom tidligere i seng og ku så læse eller hvad nu mens den tredie og jeg hyggede os sammen om aftenen.
Med tiden kom jeg osse til at nyde tiden UDEN børn hvilket - selvom det var sjældent - osse var det sværeste. Det var jo osse den tid hvor jeg mærkede mest at jeg var alene.
Håber du finder din trøst. Bl.a. i en større nærhed til dine børn.
KH Siffe

tanterne, Charlotte sagde ...

Siffe og Miri. Tak for jeres gode ønsker, de betyder meget for mig.