27 februar 2009

Sat lidt i stå

Jeg har forsøgt at komme i gang med min baby-cables, og nåede i går så langt som til at få samlet og talt masker op. - Det var nær umuligt på sygehuset, hvor jeg gerne søgte ud i fællesrummene for selskabets skyld, men også blev forstyrret af at blive talt til.

At få strikket meget på ærmet blev det ikke til, hverken på sygehuset eller her, Jeg har godt nok 2 rundpinde, men jeg finder det alt for besværligt at strikke noget småt på dem, og strømpepindene er midlertidigt udlånt til min mor, som jeg sin tid arvede dem fra. For, hun brugte tiden ved min sygeseng og på turene i bil til og fra sygehuset til at strikke en trøje til Yngste.

Af mangel på noget at tage mig til, løb jeg gemmerne igennem for garn, og fandt det her, der er indkøbt i efteråret, fordi Yngste forelskede sig. Farverne er designede af Kaffe Fasset. (- eller som jeg har hørt nogen sige Coffee Fasset)

Men jeg må jo have fundet ud af hvad det skal blive til...


3 kommentarer:

Mette G. sagde ...

Hej!

Jeg har lige strikket en hue, hvor jeg brugte Magic Loop metoden. Det var faktisk meget nemmere, end jeg havde troet, så måske det var en mulighed? Du kan se hvordan her:

http://www.paapinden.dk/tipsogtricks/denmagiskeloekke.php

Lidt nede på siden kan man klikke sig ind på videoer, der viser metoden med få masker og med lidt flere masker.

tanterne, Charlotte sagde ...

Hej Mette (bedre sent end aldrig)
Faktisk begyndte jeg med magic loop, men det er ikke helt mig, eller også var det dengang for svært at prøve på noget nyt. Så jeg vil forsøge mig igen så snart lejligheden byder sig.

Mette G. sagde ...

Hej Charlotte

Jeg har også forsøgt mig med strømper og magic loop, men det var ingen succes. Når man skal have 2 "loops", synes jeg, at det bliver alt for besværligt!

Jeg gik så over til 2 rundpinde og det var irriterende til at begynde med, men med øvelsen blev det faktisk ret godt.