10 april 2009

Operation påskeglad

En hel uge unden påskeferien kom der en pakke til mig - uden afsender, men derfor kunne jeg alligevel godt gætte hvem den var fra; En deltager i operation påskeglad. Altså satte jeg mig med en kop af min foretrukne the mens forventningens glæde bredte sig i hele kroppen.

Forventningen blev ikke mindre af at pakke pakken op, og finde en smukt indpakket gave med et kort skabt af forskellige grønne udklip.

Kortet kunne nu ikke give noget fingerpeg, hverken om hvad der var i pakke, eller hvem den var fra. Så papiret måtte af og indeni fandt jeg det lækreste strikkede halstørklæde i et spændende design, der gør tørklædet meget mere interessant, end et retstrikket tørklæde ellers ville være. Heller ikke selv om det var i de samme lilla farver, der iøvrigt passer perfekt til min nye jakke, og det meste at det tøj jeg går i for tiden.

Lige siden har foråret været på vej, med lidt varmere dage, men fordi jeg for tiden er lidt mere kuldskær end ellers, er tærklædet alligevel blevet behørigt luftet.

Jeg syntes faktisk, at jeg har set tørklædet et eller andet sted før, men hvor..?

9 kommentarer:

Bettina sagde ...

Det er rigtigt flot lavet på den der måde. Jeg og flere har lavet det, kaldes af nogen for "Anemone"; jeg har lavet det ved at lave flere "led" i forskelligt restemohair som jeg så binder sammen i "fimlerne". :o)

tanterne, Charlotte sagde ...

Jamen så er det jo ikke dig, Bettina, der er min påskehare. ;-)Måske jeg skulle lede lidt efter en 'Anemone', for det ville jo være sjovt at vide hvem der har lavet det.

Tineke sagde ...

Det er da et smukt tørklæde, den kunne jeg også godt tænke at se mønsteret på!

Go' påske!

tanterne, Charlotte sagde ...

Tineke, jeg kan godt lure hvordan man strikker det..? Hvis det var noget?

Bettina sagde ...

Jeg har strikket det for flere år siden. Tineke, man slår fx. 25 masker op, strikker 10 retriller, lukker 5 m af i hver side men slår dem op igen med det samme, strikker igen 10 retriller over alle masker, lukker så 5 m af i hver side, slår dem op igen osv...hvis jeg husker ret.
Nej, Charlotte, jeg er slet ikke med i det dersens Påskeglad, så det er i hvert fald ikke mig. :o)
Hov, jeg fandt faktisk link på min blog, det er 2 år gammelt og næsten ulæseligt pga. manglende danske tegn. :o)
http://bettina.loehmann.dk/archives/79

Deborah sagde ...

Tillykke med det fine tørklæde. Der var du godt nok heldig. Ja det er altså bestemt heller ikke fra mig, for jeg mangler vist et strikkegen omend jeg prøver at opelske det, så.... God resten af Påsken!

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak Deborah, og god påske til dig også.
Jeg er også rigtig rigtig glad for tørklædet, selv om jeg stadig ikke ved hvem der har lavet det.
Srikkegener kan bestemt opelskes, i hvert fald i de perioder hvor aktiviteten giver mening.

Tina sagde ...

Måske det er hende her ?? ;);)
http://www.hverkenfuglellerfisk.dk/?p=763
Det er i hvert fald der jeg fandt opskriften til det, da jeg lavede mine :)

tanterne, Charlotte sagde ...

Tak Tina, det kunne sagtens være hende, men jeg tror ikke det er det tørklæde jeg er blevet begavet med - selv om det ligner til forveksling.
Der er forskel på garnet, i mit tørklæde er garnet mere fyldigt og består ikke af helt så tynde forskelligt farvede tråde. Jeg kan hverken finde grøn eller gult i mit.