14 november 2009

Strikkefestivallen

Der er efterhånden længe siden at strikkefestivallen løb af stablen, og det lykkedes mig at komme med!
Da jeg fik komunikeret igennem, at jeg ville være fuldt ud tilfreds med at deltage som dagsgæst, kunne det tilmed lade sig gøre at blive bespist. Og så var det jo bare om at komme afsted.

Så efter at yngste lørdag morgen var blevet afhentet af yngstefaderen, og ældste afleveret hos ældstefaderens nye frue, kunne jeg sætte kursen mod Svendborg og et tiltrængt skud strikkemotivation/inspiration.

Jeg var der lige over middag. Det virkede stort, fremmed og ukendt, selv om jeg stødte på et enkelt kendt ansigt. Indtil jeg på den sidste etage fandt årets udgave ef den flok der sidste år brugte fredag aften omkring 'legokassen'. Her fik jeg både et velkomst knus og en plads tilbudt, og så følte jeg mig på sikker grund. - Fornøjelsen var lige så stor som sidste år, selv om jeg ikke i år kunne overskue at bidrage noget særligt til snakken.

Belært af erfaring med mine strikke evner p.t. havde jeg ingen planer om at komme videre på babycables - selv om det ville have været meget passende, eftersom både garnet og opskriften blev anskaffet på sidste års strikkefestival. Istedet havde jeg pinde og garn med til at strikke på noget så nyt og spændende som endnu et par nye sokker til yngste. Det lykkedes også at få strikket næsten en hel. Godt nok med en noget alternativ version af boomerang hælen, men mon ikke det kan lade sig gøre at eftergøre den når jeg når dertil, for strømpen er nu blevet lagret lige siden festivallen.
(Her ville jeg have indsat et billede af strømpen, men nu er kameraet pist væk..?)
Det er bestemt ikke festivallens skyld at jeg ikke har fået strikket efter jeg kom hjem. Det var virkelig motiverende og inspirerende, at være sammen med andre strikkere, og ikke mindst at høre Ruth fortælle.
Den 'rabat' jeg fik til garnkøb hos Holst Garn brænder også i lommen...

Og det blev sent lørdag aften inden jeg tog mig sammen og startede på den lange rejse hjem igen. En rejse der ikke blev kortere eller hurtigere af at jeg gjorde holdt på adskillige rastepladser for at sove/blunde, inden jeg kørte videre... Så turen endte med at tage hele natten. Alligevel gik jeg på hovedet i seng da jeg kom hjem, og sov formiddagen væk.

Måske jeg til næste år kan deltage på hele festivallen? Jeg har i hvert fald lyst.

Ingen kommentarer: