13 februar 2011

En seng til Æsel

I børnehaven har de haft et et bamseprojekt. Først blev der fundet en bamse - et Æsel fra Peter Plys, der er magen til men mindre end sovebamsen hos far. Så skulle der findes en passende kasse der kunne bruges til seng og soveudstyr dertil.


Eller det var i hvert fald hvad yngste ønskede sig at have med. Og jeg øjnede muligheden for at øve lidt frihåndquiltning på en madras dertil. En dyne og en pude var også hurtigt banket sammen ud af noget fra stofkasserne.

Da bamsen flyttede hjem igen var kassen blevet udsmykket med tapet efter yngstes ønske.


Det giver mig fornemmelsen af, at det havde været helt i orden med en meget mindre færdig seng, så der havde været mere at kreere henne i børnehaven.

3 kommentarer:

Henriette sagde ...

Jeg syntes nu at dine anstrengelser med sengetøjet er så fint, at det samlede resultat er super :) Så har I jo på en måde også lavet sengen i fællesskab ik..

Elsker æsel så jeg er glad for at han nu har sin egen seng at sove i.

Kh Henriette :))

Karina sagde ...

Synes det er godt, at æseldyret har fået en fin fin seng. Æsel er altid så trist, så godt at der endelig sker noget godt for ham ;-) Selvom der ikke er meget tilbage til børnehaven, så er der sikkert blevet hygget og beundret undervejs, og det er vel meget mere værd :-)

tanterne sagde ...

Mange tak, Henriette og Karina.

Men hov - ifølge yngste er Æsel altså en pige! Jeg bliver rettet hver gang jeg taler om ha.. hende.