09 marts 2011

I halvandet år

- havde jeg tiltagende ondt i håndled, og af og til i anklerne, lige indtil jeg opdagede at sukker fik det til at blive værre. Derefter var det ikke svært at forsøge at undgå det hvide af slagsen.

Af en eller anden grund talte 'Detox dit liv' til mig da jeg så den på biblioteket lige efter nytår. Og, jeg gik straks igang. For jeg ville rigtig gerne nå frem til selv at kunne afgøre om noget mad er godt eller skidt for mig, og generelt at føle mig mere frisk. Første skridt var at udelukke, ikke bare sukker, men også mælk og korn fra kosten.

Bogen har også betydet at jeg er begyndt at løbe 3 gange om ugen! Den første gang var et kvarters gåtur med 2 perioders løb af 1 minut indlagt. Turen varer gradvist lidt længere tid, og efterhånden løber/lunter jeg ubesværet det meste af tiden. Jeg, der ellers tidligere er kommet frem til at jeg ALDRIG kom til at løbe.

Jeg overraskes konstant over hvor godt de faser der beskrives i bogen passer med det jeg oplever. Det mest fantastiske er, at jeg er begyndt at kunne 'mærke mig selv', så beslutninger blive mange gange lettere at træffe. Jeg kan efterhånden mærke hvad der er rigtigt, istedet for at skulle igennem en tankerække så lang, hvor alle muligheder holdes op mod hinanden, for at finde ud af hvilken der vil være den smarteste, og stadig være i tvivl bagefter.

Bogen gør en del ud af at man ikke må 'prædike' detox. Men det er godt nok fristende, når man læser om een der har ondt.

5 kommentarer:

Losarinas mor sagde ...

Den bog kom vist til dig på det helt rigtige tidspunkt !
Det er jo fantastisk.

Laila-H sagde ...

Det lyder dejligt for dig, at du har fundet en holdbar løsning på dine problemer. Har selv erfaret, at sukker ikke gør noget godt for mig

tanterne sagde ...

Ja Miri, det er ren magi at gå på bibioteket. Jeg er på vej til at tro at jeg altid får den 'rigtigste' bog med hjem, ved ikke at lede efter noget bestemt.

Laila, så du er også en af de mange der har opdaget sukkers skadevirkninger.
Bare tragisk at sukker lader til at blive en primær ernærigskilde...

Liberta alias Pia sagde ...

Meget inspirerende. Jeg må vist have fat i den bog.

tanterne sagde ...

Pia: Så opdagede jeg endelig din kommentar ;-)
Jeg kan kun anbefale bogen. Men måske passer den bare rigtig godt til mig og vil være helt forkert for andre..?